alert icon

Internet Explorer 8 or 9 is not supported by this website. Please either update your version of Internet Explorer, or use a more up to date browser.

Hide Message hide icon
Swagelok Norway

Your Authorized Swagelok Sales and Service Center in Norway

New Promotional Name

Går nye tider i møte som Swagelok Norway.

Fra 01.01.2019 blir SVAFAS hetende Swagelok Norway, men kundene skal føle seg trygge på at alt er som før.

At vi nå endrer navn betyr ikke at vi endrer oss som selskap. Vi skal fortsatt være den samme pålitelige og leveringsdyktige kompetansebedriften som markedet kjenner oss som, sier daglig leder Vigdis Vestbø Aasland.

Ifølge Vestbø Aasland er det flere grunner til navnebytte. 

Sterkt varemerke

- Dette er noe vi har tenkt på lenge. Både selskapsnavnet SVAFAS og varemerket Swagelok har alltid representert kvalitet, kundefokus og kontinuerlig forbedring. Nå ønsker vi å forankre oss enda tydeligere som Swagelok Norway i det norske markedet, sier hun.

Hun legger til at SVAFAS (Stavanger Valve & Fitting) fremdeles er det juridiske navnet på selskapet og at selskapet fortsatt vil ha samme organisasjonsnummer og samme adresse.  

One Swagelok

-  Ved å introdusere Swagelok Norway som markedsføringsnavn, ønsker vi å synliggjøre at vi er Swagelok i Norge. I tillegg til å representere Swagelok sine kvalitetsprodukter, Custom Solutions og opplæring, har vi tilgang til kompetanse og ekspertise fra 9000 ansatte i 70 forskjellige land.  
- Det setter oss i en helt unik situasjon med tanke på synergier og kompetanseoverføring på tvers av selskapene, noe som skal komme kundene våre til gode i enda større grad enn tidligere, sier den daglige lederen.

 

Omsetningsøkning og en solid ordrereserve
Vigdis Vestbø Aasland gikk inn som daglig leder for bare ett år siden, men har jobbet i Svafas siden 1986. Hun kjenner bedriften og merkevaren Swagelok til fingerspissene. Av de ansatte blir hun omtalt både som en bærebjelke og en innovatør på stadig jakt etter forbedringer. Gjennom alle årene i Svafas har hun vært med på konjunkturene som har kommet og gått. Sjelden har hun vært mer optimistisk enn nå, med en omsetningsøkning på over 20 prosent det siste året. Aktivitetsnivået i norsk industri er høyt for tiden. Dette har medført av Swagelok Norway også har en solid ordrereserve ved inngangen til 2019, noe som er med på å sikre arbeidsplasser og utvikling av nye tjenester mot våre kunder.

 

Gleder oss til fremtiden
- Kontinuerlig forbedring er en av våre kjerneverdier, og vi ser stadig etter områder der vi kan bli enda bedre for kundene våre, sier Vestbø Aasland. 

Hun viser til at Swagelok Norway i tiden fremover skal styrkes som et kompetansesenter, som blant annet vil tilby kundene nye tjenester innen Field Services.

- Vi er veldig klare for de mulighetene som nå åpner seg i markedet, og vi gleder oss til fortsettelsen sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, oppsummerer Vigdis Vestbø Aasland.

Logo Norway Blue