alert icon

Internet Explorer 8 or 9 is not supported by this website. Please either update your version of Internet Explorer, or use a more up to date browser.

Hide Message hide icon
Swagelok Norway

Your Authorized Swagelok Sales and Service Center in Norway

Teknisk losningsradgiver

tekniskraadgiver

Teknisk løsningsrådgiver

Produkt – System - Rådgiving

I forbindelse med vår strategiske satsing innen analysesystem og andre supportsystemer til prosessindustrien, ønsker vi å styrke vårt salgsteam med en erfaren og faglig dyktig teknisk løsningsrådgiver.

I Swagelok vil du bli en del av en voksende og ledende leverandør av produkter, tjenester og løsninger for prosessrelaterte operasjoner. Som teknisk løsningsrådgiver vil du jobbe tett med resten av teamet i Swagelok for å gi de beste rådene til våre kunder, både nye og eksisterende.

Vi ser etter deg som er faglig og teknisk sterk og samtidig har et kommersielt fokus. Rådgiveren vi ser etter jobber langsiktig, inngir tillit og er sterk på relasjonssalg. For å være en god rådgiver er det viktig å sette seg inn i markedet og være en god samtalepartner for våre kunder. Samarbeid er viktig og du er drevet av å oppnå gode resultater sammen med teamet. Du har kompetanse innen prosessteknologi, automasjon eller  instrumentering, og har fokus på å skape merverdi for kunden.

Ansvar og oppgaver

Du vil være en del av et internasjonalt nettverk og ha ansvar for å bidra til vekst innen applikasjon- og systemsalg i Norge. Bransjene du vil arbeide innen er Olje & Gass, Chemical & Refinery og Transportation. Du vil blant annet planlegge og gjennomføre aktiviteter som:

 • Identifisere forretningsmuligheter for våre løsninger
 • Avtale og gjennomføre møter med eksisterende kunder
 • Utarbeide løsninger og presentere aktuelle løsninger for kunde
 • Delta i forhandlinger og påfølgende kontrakts utarbeidelse
 • Lede og delta i ulike salgsteam
 • Være bindeledd mellom kunde og Swagelok's øvrige team, samt posisjonere selskapet som rådgivende aktør i markedet

Ønsket kompetanse

 • Ingeniør/Bachelor, gjerne innen prosessteknologi, automasjon, instrumentering eller tilsvarende
 • Noen års relevant erfaring fra prosjektledelse og salg av systemer og applikasjoner til prosess- og eller olje & gass industrien
 • Det vil være en fordel med offshore erfaring, men det er ikke et krav
 • Gode datakunnskaper, Microsoft Office, CRM-system, SAP
 • Engelsk og Norsk flytende/profesjonelt nivå

Teknisk løsningsrådgiver rapporterer til Sales Manager. Stillingen er plassert ved kontoret på Forus, men noe reisevirksomhet må påregnes, anslås til ca. 30 døgn per år.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Tone B F Berthelsen, tlf. 975 59 040. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på: www.mercuriurval.no så snart som mulig og innen 1. mars 2020. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.