alert icon

Internet Explorer 8 or 9 is not supported by this website. Please either update your version of Internet Explorer, or use a more up to date browser.

Hide Message hide icon
Swagelok Norway

Your Authorized Swagelok Sales and Service Center in Norway

Har du erfaring fra kundeservice, og trigges av muligheten til å jobbe i et internasjonalt selskap, men med lokal tilstedeværelse i Norge? Swagelok Norge er i stor vekst og søker flere dyktige medarbeidere. Hos oss får du jobbe i et team med sterk faglig kompetanse, og med produkter og tjenester av høyeste kvalitet. 

 

Vi har for tiden to ledige stillinger ved vårt kontor i Stavanger:

 

Teamleder for teknisk kundeservice

Du vil utvikle Swagelok Norway’s kundeservice team til å fremstå som en teknisk ressurs for våre kunder. Avdelingen du skal lede består av 6 dedikerte medarbeidere som daglig er i dialog med våre kunder og som håndterer alt fra enkle forespørsler og ordre til mer krevende tekniske forespørsler. Du vil være en operativ leder som er involvert og tett på dine medarbeidere.

Vi søker en utpreget serviceinnstilt person med stor arbeidskapasitet og som trives i et hektisk miljø.  Du må ha ledererfaring, være strukturert og ha god ordenssans. Teknisk bakgrunn og erfaring innen instrumentering og/eller prosessindustri er å foretrekke.

 

Teknisk kundeservice

Vi søker en utpreget serviceinnstilt person med stor arbeidskapasitet som trives i et hektisk arbeidsmiljø.  Du vil være en teknisk ressurs for våre kunder og du vil håndtere alt fra enkle forespørsler og ordre til mer krevende tekniske forespørsler.

Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter, være strukturert og ha god ordenssans. Teknisk bakgrunn og erfaring innen instrumentering og/eller prosessindustri er å foretrekke.

 

Felles for alle stillinger er et krav om å beherske engelsk og norsk både muntlig og skriftlig. Arbeidssted: Røynebergsletta 34, Forus, Stavanger.

Swagelok Norway tilbyr:

  • Mulighet til å jobbe med bransjens aller beste produkter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • God intern opplæring
  • Et hektisk og godt arbeidsmiljø
  •  

Nærmere opplysninger kan du få ved å ta kontakt med Salgssjef Espen Vatland på

Tlf. 994 28 103 eller Daglig leder Vigdis Vestbø Aasland, tlf. 976 30724

Søknad med CV sendes espen.vatland@swagelok.no